flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду! Робота суду буде тимчасово обмежена (ОНОВЛЕНО)

16 березня 2020, 14:21

11 березня 2020 року Кабінетом міністрів України було прийнято постанову, про запобігання поширенню коронавірусу.

З метою виконання положень наведеної постанови та Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», враховуючи заяву голови Ради суддів України, щодо посилення заходів по запобіганню захворювання на коронавірус, у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією, на зборах суддів Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області, було прийнято рішення про відкладення розгляду цивільних справ на період карантину, тобто перенесення призначених у період з 12 березня 2020 року по 03 квітня 2020 року судових засідань на більш пізній час, про що сторони справи будуть повідомлені додатково.

Відповідно до статті 3 Конституції України, людина, її життя та здоров’я, визначаються найвищою цінністю. З метою убезпечення учасників процесу, працівників апарату суду, суддів та співробітників Служби судової охорони від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та її масового поширення, висловлюємо переконливе прохання віднестися з розумінням до вищевикладеного і максимально утриматись від участі у судових засіданнях та відвідування суду на даний період часу.

З усією відповідальністю повідомляємо, що у вказаний період часу, судом не будуть прийматися рішення по залишенню справ без розгляду у зв’язку з неявкою сторін.

Кримінальні провадження, в яких обвинувачені не тримаються під вартою, теж будуть відкладені. До учасників, які не з'являться в судове засідання в цей період заходи забезпечення застосовуватись не будуть.

Також до 3 квітня 2020 року скасовується проведення масових заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю, зокрема, особистий прийом громадян, екскурсії, дні відкритих дверей тощо.

Окрім того, Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області рекомендує учасникам судового процесу використовувати альтернативні шляхи звернення до суду (електронний кабінет, електронну пошту та телефон).

Рекомендуємо направляти позовні заяви, заяви процесуального характеру на адресу Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області поштою за адресою: 76000, м. Івано-Франківськ, вул.. Грюнвальдська, 11.

E-mail:

ifm.if.court.gov.ua

Телефони:

Контакт-центр: 0-800-501-492 (безкоштовно на всій території України)

Приймальня суду суду (0342) 75-01-21

 Слідкуйте за нашими новинами на сайті та Фейсбук-сторінці Івано-Франківського міського суду