flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Івано-Франківський міський суд покарав чоловіка, який жорстоко побив власну матір

08 серпня 2019, 15:08

Нещодавно Івано-Франківський міський суд виніс вирок у кримінальній справі раніше неодноразово судимого не працюючого жителя обласного центру Прикарпаття 1995 року народження, якого обвинувачували у вчинені злочину передбаченого ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України (умисне, середньої тяжкості тілесне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров'я).

Судом було встановлено, що обвинувачений, маючи не зняту та не погашену судимість, упродовж тривалого часу перебував у неприязних стосунках із власною матір'ю. Так 06 березня 2019 року, перебуваючи вдома у стані алкогольного сп'яніння він вчинив із нею черговий конфлікт. Під час конфлікту, обвинувачений на ґрунті неприязних відносин, підійшов до потерпілої, яка лежала на дивані, та почав її душити подушкою та наносити удари у голову та обличчя. Далі він повалив її на землю та продовжив наносити удари по тулубу ногами.

Внаслідок таких дій потерпіла отримала переломи ребер, ЗЧМТ, синці та садини по усьому тілу.

У судовому засідання обвинувачений свою вину визнав, щиро каявся та просив його суворо не карати.

Врахувавши всі обставини справи та дослідивши надані докази, Івано-Франківський міський суд ухвалив визнати обвинуваченого винним у інкримінованому йому злочині та призначив йому покарання у вигляді двох років позбавлення волі.