flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Кічула Ірина Юріївна, Кічула Петро Васильович

02 листопада 2018, 15:21

Messages ArchiveІвано-Франківський міський суд повідомляє, що 26 листопада 2018 року в 11-30 год. у приміщенні Івано-Франківського міського суду за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська, 11 розглядатиметься цивільна справа за позовом Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ КБ «Надра» Стрюкової І.О. до Кічула Ірини Юріївни, Кічула Петра Васильовича про солідарне стягнення заборгованості за кредитним договором та договором поруки.
У судове засідання, як відповідачі викликаються: Кічула Ірина Юріївна, Кічула Петро Васильович, жителі: м. Івано-Франківськ, вул. Галицька, 96/3.
У випадку неявки у судове засідання справа розглядатиметься у відсутності відповідача.
Крім цього повідомляємо, що згідно з ч. 3 ст. 131 ЦПК України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Суддя                                                                                                      Татарінова О.А.