flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Бандеровська Наталія Вікторівна, Бандеровський Володимир Степанович

01 листопада 2018, 16:13

Messages ArchiveІвано-Франківський міський суд повідомляє, що 03 грудня 2018 року в 13-00 год. у приміщенні Івано-Франківського міського суду за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська, 11 розглядатиметься цивільна справа за позовом Органу опіки та піклування м. Івано-Франківська в інтересах малолітніх Бандеровської Анни Володимирівни, Бандеровського Святослава Володимировича до Бандеровської Наталії Вікторівни, Бандеровського Володимира Степановича про позбавлення батьківських прав..
У судове засідання, як відповідачі викликаються: Бандеровська Наталія Вікторівна, жителька: м. Івано-Франківськ, вул. Довженка, 7а/56 та Бандеровський Володимир Степанович, житель: м. Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 194а/6.
У випадку неявки у судове засідання справа розглядатиметься у відсутності відповідача.

Крім цього повідомляємо, що згідно з ч. 3 ст. 131 ЦПК України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Суддя                                                                                                      Татарінова О.А.