flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Буланнян Назік Ядвігівни, Булаяна Погоса Аршаковича

23 квітня 2018, 16:07

Івано-Франківський міський суд повідомляє, що 04 жовтня 2018 року о 15.30 год. у приміщенні Івано-Франківського міського суду за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська, 11 розглядатиметься справа за позовом Публічного акціонерного товариства "Дельта Банк" до Буланнян Назік Ядвігівни, Булаяна Погоса Аршаковича про стягнення заборгованості за договором про надання споживчого кредиту та зустрічним позовом Буланян Назік Ядвігівни до Публічного акціонерного товариства "Дельта Банк", треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача приватний нотаріус Марчук А.А., Публічне акціонерне товариство "УкрСиббанк" про визнання недійсним договору про надання споживчого кредиту.

У судове засідання, як відповідач викликається: Буланнян Назік Ядвігівна, Булаян Погос Аршакович

У випадку неявки у судове засідання справа розглядатиметься у відсутності відповідача.

Крім цього повідомляємо, що згідно з ч. З ст. 131 ЦПК України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

 

Суддя                                                                                                       Пастернак І.А.