flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Крет Валерія Віталійовича

10 квітня 2018, 14:51

Івано-Франківський міський суд повідомляє, що 30 травня 2018 року о 10.10 год. приміщенні Івано-Франківського міського суду та адресою: м. Івано-Франківськ,  вул. Грюнвальдська, 11 розглядатиметься справа Ковалюк Наталії Вікторівни яка дії в інтересах малолітньої доньки Крет Дарії Вікторівни до Крет Валерія Віталійовича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача: Івано-Франківський міський відділ Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області про визнання особи такою, що втратила право на користування житловим приміщенням - квартирою №12 в будинку №38 по вул. Набережній в м.Івано-Франківську.

У судове засідання, як відповідач викликаєтьсяя: Крет Валерій Віталійович.

У випадку неявки у судове засідання справа розглядатиметься у відсутності відповідача.

Крім цього повідомляємо, що згідно ч. 3 ст. 131 ЦПК України учасники судового процесу зобов'язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з'явилися в судове засідання без поважних причин.

Суддя                                                                                                       Пастернак І.А.