flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повістка про виклик у судове засідання Конона Р. М., Гладушевського Р. В., Конон А. І.

14 лютого 2018, 12:04

Івано-Франківський міський суд повідомляє, що 18 червня 2018 року о 15.00 годині в приміщенні Івано-Франківського міського суду за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська,11 розглядатиметься цивільна справа за позовом Публічного акціонерного товариства "ПРАВЕКС-БАНК" до Конона Романа Михайловича, Гладушевського Володимира Васильовича, Конон Анастасії Іванівної про стягнення заборгованості за кредитним договором №5759-008/08Р від 21.04.2008 р.

У судове засідання, як відповідач викликається: Конон Роман Михайлович, Гладушевський Володимир Васильович, Конон Анастасія Іванівна.

У випадку неявки у судове засідання справа розглядатиметься у відсутності відповідача.

Крім цього повідомляємо, що згідно ч. 3 ст. 131 ЦПК України учасники судового процесу зобов'язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з'явилися в судове засідання без поважних причин.

 

Суддя                                                                                                                                                                           Пастернак І. А.