flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Гайдарова Сергія Віталійовича

22 березня 2023, 14:09

Івано-Франківський міський суд повідомляє, що 05 березня   2022 року о 09 год. 00 хв. у приміщенні Івано-Франківського міського суду за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська, 11, розглядатиметься цивільна справа №344/3202/23 ( провадження 2/344/1499/23) за позовом Гайдарової Марії Геннадіївни до Гайдарова Сергія Віталійовича   про розірвання шлюбу

Ухвалою суду від 28.02.2023 року було відкрито провадження по справі за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) учасників справи.

Відповідач:Гайдаров Сергій Віталійович : проспект Незалежності , №77, кв.10, м. Ізюм , Харківська область ; фактично мешкає: м.Івано-Франківськ . вул Пасічна 44. кв.148 ;за інформацією баз даних Центрального сховища Мінсоцполітики, у ЄІБДВПО на обліку не перебуває, викликається до Івано-Франківського міського суду, як відповідач.

Згідно ст.128 ЦПК України, відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

У разі неявки відповідача до суду, справу буде вирішено на підставі наявних у ній даних чи доказів.

Відповідно до ст.223 ЦПК України, неявка в судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті.

На підставі ст.280 ЦПК України, суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів за умови належного повідомлення відповідача про дату, час та місце судового засідання, неявки останнього в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин, неподання ним відзиву і якщо позивач не заперечує проти такого вирішення справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України – Івано-Франківський міський судinbox@ifm.if.court.gov.ua , щодо ухвали про відкриття провадження  на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень справа https://reyestr.court.gov.ua ухвала від 28.02.2023 справа № 344/3202/23  

Суддя                                                                             Леся Кіндратишин