flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Важлива інформація! До уваги учасників судових процесів та відвідувачів суду!

25 лютого 2022, 13:13

До уваги учасників судових процесів та відвідувачів суду!

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» в умовах правового режиму воєнного стану суди, органи та установи системи правосуддя діють виключно на підставі, в межах повноважень та в спосіб, визначені Конституцією України та законами України.

Відповідно до ст. 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» в період дії воєнного стану не можуть бути припинені повноваження та робота судів.

Івано-Франківський міський суд наразі забезпечує розгляд термінових справ, зокрема пов‘язаних із питаннями обороноздатності держави, забезпечення режиму воєнного стану, мобілізації, питань, які потребують термінового вирішення.

За таких обставин закликаємо ставитись із розумнням до ситуації, що склалася, та пропонуємо відвідувачам суду та учасникам судових справ за можливості використовувати онлайн-сервіси судової влади, а саме:

  1. Для отрмання інформації про надходження справ до суду слід перейти за посиланням: https://ifm.if.court.gov.ua/sud0907/gromadyanam/list_auto_cases/
  2. Для отримання інформації про час та дату призначених до розгляду судових справ слід перейти за посиланням : https://ifm.if.court.gov.ua/sud0907/gromadyanam/csz/
  3. Для отримання інформації про рух справи слід перейти за посиланням: https://court.gov.ua/fair/sud0907/
  4. Для отримання інформації про надходження апеляційних скарг слід перейти за посиланням : https://ifm.if.court.gov.ua/sud0907/gromadyanam/apelcomplain/
  5. Для доступу до Єдиного державного реєстру судових рішень слід перейти за посиланням : http://reyestr.court.gov.ua/
Також звертаємо увагу учасників судових процесів на можливість, отримання  судової повістки у вигляді SMS-повідомлень ,   а також отримання процесуальних документів електронною поштою. З детальними інструкціями використання зазначених функціоналів  можна ознайомитися за посиланнями:
1.      https://court.gov.ua/emailec
2.      https://court.gov.ua/smsec
Сподіваємося на Ваше розуміння!

Зберігаймо спокій та робимо свою справу.

Перемога буде за нами.

Слава Україні!