flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Косар Світлани Михайлівни, Косар Михайла Івановича, Косар Ольги Семенівни, Косар Андрія Михайловича, Косар Івана Михайловича.

24 липня 2020, 15:58

Івано-Франківський міський суд повідомляє, що 16.09.2020 року о 09 год. 00 хв. у приміщенні Івано-Франківського міського суду за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська, 11 розглядатиметься цивільна справа за позовом Акціонерного товариства «Укрсиббанк» до Косар Світлани Михайлівни, Косар Михайла Івановича, Косар Ольги Семенівни, Косар Андрія Михайловича, Косар Івана Михайловича про звернення стягнення на предмет іпотеки.

У судове засідання викликаються відповідачі: Косар Світлани Михайлівни, Косар Михайла Івановича, Косар Ольги Семенівни, Косар Андрія Михайловича, Косар Івана Михайловича .

У випадку неявки відповідачів в судове засідання справа розглядатиметься у їх відсутності.

Крім цього повідомляємо, що згідно з ч. З ст. 131 ЦПК України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Суддя Шамотайло О.В.