flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду представник Державної казначейської служби України

23 липня 2019, 16:05

Івано-Франківський міський суд повідомляє, що 31 липня 2019 року об 08 год. 50 хв. у приміщенні Івано-Франківського міського суду за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська, 11 розглядатиметься цивільна справа за позовом Альфавіцького Івана Миколайовича, Борис Уляни Дмитрівни, Герот Галини Миронівни, Гой Володимира Михайловича, Дидик Любов Ярославівни, Кулик Людмили Ярославівни, Літвінової Оксани Степанівни, Лотоцького Мирослава Ілліча, Орнат Наталії Львівни, Пастушкевича Зіновія Ярославовича, Сватик Лесі Омельянівни, Семчишин Надії Іванівни, Сернецької Ірини Степанівни, Сухарської Лілія Степанівни, Чех Тетяни Андріївни, Шафран Зіновія Михайловича, Якиміва Володимира Васильовича до Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області, структурний підрозділ відповідача: Галицький районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області, Державної казначейської служби України, про відшкодування моральної шкоди заподіяної дією старшого держвиконавця Кошкера О., який є посадовою особою юстиції на суму 117466,66 грн. кожному позивачу, а разом 1996933,22 грн.

У судове засідання, як відповідач, викликається представник Державної казначейської служби України. У випадку неявки представника відповідача у судове засідання справа розглядатиметься у його відсутності.

Крім цього повідомляємо, що згідно з ч. З ст. 131 ЦПК України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних прйч’ин.

Суддя Шамотайло О.В.