flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Острик Юрій Степанович

15 лютого 2019, 15:16

Івано-Франківський міський суд повідомляє, що 21 березня 2019 року в 14-20 год. у приміщенні Івано-Франківського міського суду за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська, 11 розглядатиметься цивільна управа за позовом Григорів Володимира Івановича, треті особи на стороні позивача, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору Григораш Катерина Володимирівна, Григорів Василь Іванович та Степанюк Тетяна Василівна до Острик Юрія Степановича, про усунення перешкод у користуванні квартирою шляхом визнання особи такою, яка втратила право на користування житловим приміщенням.

У судове засідання, як відповідач викликається: Острик Юрій Степанович, житель: м. Івано-Франківська, вул.Слави енецько, 4, кв.12.

У випадку неявки у судове засідання Ісправа розглядатиметься у відсутності відповідача.

Крім цього повідомляємо, що згідно з ч. З ст. 131 ЦПК України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Суддя Польська М.В.