flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Романів Михайло Ярославович

21 лютого 2019, 16:46

Івано-Франківський міський суд повідомляє, що 18 березня 2019 року в 15-40 год. у приміщенні Івано-Франківського міського суду за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська, 11 розглядатиметься цивільна справа за позовом Нагірного Ігоря Тарасовича до Романів Михайла Ярославовича, Івано-Франківського міського відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області, Відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Івано- Франківській області, треті особи на стороні відповідача, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору - Босович Євгенія Василівна, Тлумацьке відділення Тисменицької ОДПІ та ПАТ «Банк «Фінанси та Кердит» про зняття арешту із заставного майна.

У судове засідання, як відповідач викликається: Романів Михайло Ярославович, житель: м. Івано-Франківська, вул.Коновальця, 1366, кв.517.

У випадку неявки у судове засідання справа розглядатиметься у відсутності відповідача.

Крім цього повідомляємо, що згідно зч. З ст. 131 ЦПК України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважіщхТїррга»:

Суддя Польська М.В.