flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Собур Тетяну Дмитрівну

22 квітня 2024, 16:53

Івано-Франківський міський суд повідомляє, що 28 травня  2024 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні Івано-Франківського міського суду за адресою: зал №8, вул. Грюнвальдська, буд.11, м. Івано-Франківськ, розглядатиметься цивільна справа за позовом Маціборського Богдана Івановича , в інтересах якого діє  представник- адвокат Фасулакі Павло Євгенович . до Собур Тетяни  Дмитрівни , за участю третьої особи : приватного нотаріуса Івано-Франківського міського нотаріального округу  Чумакевич Лесі Мирославівни про розірвання  договору довічного утримання , визнання права власності на нерухомість 

У судове засідання, як відповідач викликається: Собур Тетяна Дмитрівна   ,17.10.1983 року народження - останнє відоме  місце проживання  :  вул. Воїнів -Інтернаціоналістів, буд.4,кв 21, м.Енергодар, Запорізька обл 71504, яке є тимчасово окупованою територією України.

У випадку неявки у судове засідання справа розглядатиметься у відсутності відповідача.

Крім цього повідомляємо, що згідно з ч. 3 ст. 131 ЦПК України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

У відповідності до ст. 12-1 Закону України "Про забезпечення прав та свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України", якщо остання відома адреса місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місця роботи учасників справи знаходиться на тимчасово окупованій території, суд викликає або повідомляє учасників справи, які не мають офіційної електронної адреси, про дату, час і місце першого судового засідання у справі через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за двадцять днів до дати відповідного судового засідання.

Суд викликає або повідомляє таких учасників справи про дату, час і місце інших судових засідань чи про вчинення відповідної процесуальної дії через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання або вчинення відповідної процесуальної дії.

З опублікуванням такого оголошення відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

 

Суддя

Івано-Франківського міського суду                               Леся КІНДРАТИШИН