flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Закусович Івана Васильовича

18 квітня 2024, 16:44

Івано-Франківський міський суд повідомляє, що 29 травня 2024 року о 11 год. 20 хв. у приміщенні Івано-Франківського міського суду за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська, 11, розглядатиметься цивільна справа за позовом Закусович Івана Васильовича до Петришин Оксани Степанівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача Орган опіки та піклування виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради про визначення місця проживання дитини.

У судове засідання, як позивач викликається: Закусович Іван Васильович, остання відома адреса місця проживання: Івано-Франківська обл., м. Івано-Франківськ, вул. Андрія Мельника, буд. 2, кв. 54.

Адреса місця реєстрації: Івано-Франківська обл., м. Івано-Франківськ, вул. Андрія Мельника, буд. 2, кв. 54.

У випадку неявки у судове засідання справа розглядатиметься у відсутності позивача.

Крім цього повідомляємо, що згідно з ч. 3 ст. 131 ЦПК України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Суддя                                                                                                            Мирослава ПОЛЬСЬКА