flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

П’ята судимість для 21-річної дівчини

17 квітня 2013, 16:55

Нещодавно, Івано-Франківським міським судом винесено вирок у справі 21-річної мешканки міста Чернігів, котра впродовж певного часу, проживала та працювала у місті Івано-Франківську.
Під час судового слідства Івано-Франківським міським судом було з’ясовано, що раніше неодноразово судима уродженка міста Чернігів працювала на одному із приватних підприємств обласного центру Прикарпаття.
Одного разу перебуваючи в гостях у свого роботодавця – директора фірми, засуджена дочекавшись до того часу, поки з нею у кімнаті не буде інших осіб, витягнула із сумки у свого керівника банківську картку, ПІН-код до якої їй вже був відомий.
Після чого, спочатку у Івано-Франківську, а потім і у себе на батьківщині, в Чернігівській області, раніше судима жінка зняла із викраденої банківської картки кошти на загальну суму майже п’ять тисяч гривень.
Враховуючи всі обставини, а також той факт, що жінка на момент винесення вироку була вже осуджена за іншими статтями Кримінального кодексу України в Чернігівській області, Івано-Франківський міський суд ухвалив рішення засудити чернігівчанку, 1991 року народження, за статтею 185 ч.2 КК України до чотирьох років шести місяців позбавлення волі.