flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд помістив під варту раніше судимого жителя Івано-Франківської громади, який завдав ножових поранень своєму знайомому

07 серпня 2024, 12:17

В середу 08 серпня, до Івано-Франківського міського суду, для визначення міри запобіжного заходу, було доставлено раніше неодноразово судимого жителя Івано-Франківської міської територіальної громади 1985 року народження, якого досудове слідство обґрунтовано підозрює у вчинені злочину передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що спричинило розлад здоров’я)

Під час судового засідання було встановлено, що напередодні, неодноразово судимий житель села Братківці Івано-Франківської міської територіальної громади 1985 року народження, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов до гаражного кооперативу по вулиці Київській у Івано-Франківську, щоб з’ясувати особисті стосунки зі своїм знайомим.

Під час конфлікту, підозрюваний вдарив потерпілого у стегно предметом схожим на ніж, який він приніс із собою заздалегідь.

За деякий час він був затриманий правоохоронцями.

Вивчивши матеріали справи та дослідивши надані докази, суд обрав підозрюваному жителю села Братківці 1985 року народження міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру грошової застави