flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Івано-Франківський міський суд взяв під варту чоловіка, який 31 липня стріляв у підприємця по вулиці Шеремети

02 серпня 2017, 17:53

У середу, 02 серпня 2017 року, до Івано-Франківського міського суду для визначення міри запобіжного заходу було доставлено жителя міста Івано-Франківська, 1986 року народження, раніше судимого, якого підозрюють у вчинені злочину передбаченого ч. 2 ст. 15, п.7. ч.2 ст.115 КК України (закінчений  замах на умисне вбивство з хуліганських мотивів )
Судом було встановлено, що підозрюваний, у понеділок 31 липня, перебуваючи в Івано-Франківську по вулиці Шеремети, з хуліганських мотивів,  маючи умисел на незаконне протиправне позбавлення життя потерпілого, на ґрунті раніше виниклих неприязних стосунків тримаючи у руці вогнепальну зброю невстановленого зразка, підбіг до автомобіля марки  «Audi A6» та умисно провів шість цілеспрямованих пострілів в потерпілого, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення грудної клітки зліва та лівого плеча.
У вечері того ж дня підозрюваного було затримано, та вручено повідомлення про підозру.
Під час судового засідання, судом було розглянуто надані докази та матеріали справи, а також заслухано думки сторін.
Оцінивши доводи сторін, Івано-Франківський міський суд ухвалив застосувати до підозрюваного, 1986 року народження, раніше судимого, міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Оскільки злочин, який йому інкримінують, носить насильницький характер,  то альтернативного запобіжного заходу, у вигляді грошової застави, судом не визначалось.