flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Івано-Франківському міському суді колаборанту винесено вирок за державну зраду

28 вересня 2023, 16:39

Вироком Івано-Франківського міського Івано-Франківської області від 28.09.2023 Щербіну Олега Олеговича визнано винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.111, ч.2 ст.111, ч.7 ст. 111-1, ч.1 ст.258-3, ч.2 ст.260 КК України. На підставі ч.1 ст.70 КК України визначено Щербіні Олегу Олеговичу остаточне покарання за сукупністю кримінальних правопорушень шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим - позбавлення волі на строк п`ятнадцять років з конфіскацією усього майна та з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування на строк п`ятнадцять років.

       Строк відбування покарання Щербіні Олегу Олеговичу обчислювати з моменту його фактичного затримання для відбуття покарання за даним вироком.

         Учасники судового провадження мають право отримати в суді копію вироку суду.

         Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. Вирок може бути оскаржено шляхом подачі апеляційної скарги до Івано-Франківського апеляційного суду через Івано-Франківський міській суд протягом тридцяти днів з дня його оголошення.