flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача Марук Михайло Петрович та Слободян Назар Богданович.

02 травня 2024, 11:15

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області повідомляє, що 28 травня 2024 року о 13 годині 00 хвилин у залі судових засідань № 11 Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська, 11, розглядатиметься цивільна справа  № 344/14745/22 за позовом Пристая Миколи Михайловича до Агропромислової фірми «Злак», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача Марук Михайло Петрович та Слободян Назар Богданович про визнання майнових прав на об’єкт інвестування, стягнення неустойки за невиконання зобов’язання та моральної шкоди та зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромислова фірма «Злак» до Пристая Миколи Михайловича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача Пристай Михайло Миколайович про визнання договорів недійсними.

У судове засідання викликаються треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача Марук Михайло Петрович та Слободян Назар Богданович.

У випадку неявки третіх осіб у судове засідання справа розглядатиметься у їх відсутності.

Крім цього, повідомляємо, що згідно частини третьої статті 131 Цивільного процесуального кодексу України, учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

 

Суддя                                                                                      Людмила МЕЛЕЩЕНКО